Cel mai precis test de personalitate cu doar 4 întrebări! La final, vei afla un mare adevăr despre tine!


Acest test pe care vi-l aducem în atenție presupune doar 4 întrebări cu 2 variante de răspuns pentru fiecare dintre acestea.

Combinația de litere care va reieși l afinal îți va spune câteva amănunte interesante despre tipul tău de personalitate! Citește până la capăt!

1. Ești complet epuizat deoarece săptămâna ta a fost fără sfârșit și nu prea grozavă. Cum o să-ți petreci weekend-ul?

  •  Îi vei suna pe prietenii tăi să-i întrebi despre planurile lor. Ai auzit că s-a deschis un nou restaurant/ că o comedie frumoasă rulează în cinematografe / există reduceri la clubul de paintball. Ar trebui să mergeți împreună. E
  • Activezi modul „Nu deranja” pe telefon și rămâi acasă. Urmărești un nou episod din serialul preferat, faci un puzzle și o baie lungă, vei citi o carte. I

2. Care dintre aceste două descrieri ți se potrivește cel mai mult?

  • Cel mai important lucru pentru mine este ceea ce se întâmplă aici și acum. Apreciez situațiile reale și acord atenție detaliilor. S
  • Faptele sunt plictisitoare. Îmi place să visez și să creez evenimente viitoare în mintea mea. Mă bazez mai mult pe intuiție decât pe informație. N

3. Un concurent al angajatorului tău încearcă să te ademenească. Ai îndoieli, deoarece salariul este mult mai mare acolo, dar personalul de aici este grozav. 

Mai mult, șeful departamentului tău a sugerat că te va recomanda șefilor săi, atunci când se va retrage. Cum iei o decizie?

  • Afli toate informațiile disponibile despre concurent, îl întrebi pe managerul de resurse umane despre sfaturi și trasezi o schemă cu toate avantajele și dezavantajele. În astfel de cazuri, este important să cântărești toate argumentele și să evaluezi o situație cu mintea rece. T
  • Îți asculți sentimentele. Întotdeauna încerci să-ți urmezi inima. F 

4. Ți-au mai rămas numai 2 săptămâni până la nunta prietenilor tăi apropiați. Cum merg pregătirile?

  • Cu o lună în urmă, ai ales saxofonistul care va interpreta un amestec de cântece / povestea de dragoste a cuplului / a compus o poezie/ ți-ai ales costumul /ai făcut programări la stiliști și make-up artiști. Preferi să fii înarmat complet! J
  • De ce să te pregătești? Te distrezi și te bucuri de petrecere. Îți improvizezi discursul de nuntă. Cele mai bune lucruri se întâmplă spontan. P

Adună literele din dreptul răspunsurilor care ți se potrivesc cel mai bine. Iar acum, îți poți găsi mai jos tipul de personalitate, conform sistemului Myers-Briggs!

ESTJ – MANAGER

Practic și consistent, îți place să ai ordine peste tot, să planifici și să organizezi totul. Dar, mai presus de toate, îți place să convingi oamenii de corectitudinea ta și să îi determini să gândească așa cum crezi tu.

Ai încredere în fapte. Ești deschis spre comunicare, întâlnești des oameni noi și îți place să mergi la petreceri. Nu uita să ai grijă de cei apropiați și să îți exprimi foarte bine dragostea.

11% bărbați, 6% femei

ENTJ – LIDER

Pentru tine, viața este o luptă și o extremă. Este modul în care te cunoști pe tine și pe alții. Riști, ești curajos, și poți oricând să începi ceva nou.

Îți evaluezi abilitățile, punctele forte și cele slabe, destul de adecvat. Simți tendințele noi și ești deschis la idei noi. Gândești pozitiv și adori sportul.

3% bărbați, 1% femei

ESFJ – PROFESOR

Te înțelegi foarte bine, și ești sufletul petrecerii. Ești atent, grijuliu și întotdeauna gata să ajuți, chiar dacă trebuie să-ți sacrifici interesele personale pentru alții.

Cu toate acestea, ești independent și de regulă, obții totul fără ajutor secundar. Aștepți doar sprijin emoțional de la cei apropiați.

17% femei, 8% bărbați

ESTP- OFIȚER

Participarea este mult mai importantă decât victoria. Nu e vorba de tine. Încerci să îți atingi obiectivele prin orice mijloace, chiar dacă trebuie să folosești forța fizică.

Urmezi un plan exact și nu poți să faci compromisuri. Ești un luptător înnăscut, ești foarte activ și bine organizat. Poți evalua obiectiv chiar și cea mai stresantă situație.

6% bărbați, 3% femei

ENFJ – MENTOR

Ești emoțional și un bun orator, cu expresii și gesturi bogate ale feței. Ești foarte empatic față de emoțiile altora și poți vedea chiar și cea mai mică urmă de nesinceritate.

3% femei, 2% bărbați

ENTP – INVENTATOR

Ești un generator de idei, cauți mereu să creezi ceva noi. Te adaptezi cu ușurință la medii nefamiliare și stăpânești bine diferite tehnici de lucru.

Disprețuiești tradiția și rutina, schimbi adesea sferele profesionale și hobby-urile, devenind un inovator și un pioner.

4% bărbați, 2% femei

ESFP – POLITICIAN

Îți stabilești profesional oportunitățile din jur și te folosești de această abilitate pentru a manipula oamenii. În comunicarea cu oamenii, îți urmărești interesele personale.

Încerci să impresionezi pe toată lumea și să creezi imaginea unei persoane simple. Vrei rezultate rapide.

10% femei, 7% bărbați

ENFP – CAMPION

Ești energic, curios, cu abilități creative clare. Combini caracteristicile introvertiților și extrovertiților, de aceea, nu numai că te înțelegi bine cu oamenii, dar te și simți bine în compania lor.

Ești foarte bun la consiliere. Vezi viața cu toată diversitatea și posibilitățile ei. Ai o imaginație bogată și un IQ foarte ridicat.

10% femei, 6% bărbați

INFP – VINDECĂTOR

Ești poet și visător, ai armonie interioară și acordul cu sine este întotdeauna pe primul loc. Majoritatea gândirii tale se întâmplă în sinea ta. Cu toate acestea, poți anticipa evenimentele și te înțelegi bine cu oamenii.

Îți place să te îmbraci și încerci să arăți bine în toate circumstanțele. Nu ești gospodar, pierzi des sentimentul de timp și realitatea.

5% femei, 4% bărbați

ISFP – COMPOZITOR

Poți găsi bucurie în lucrurile simple, manipulezi cu ușurință rutina și monotonia. Îți place să te simți necesar, de aceea, ajuți mereu alte persoane, dar niciodată nu interferezi cu zona lor de confort.

Nu suporți conflictele și îi distrezi mereu pe oameni. Ești pragmatic, grijuliu, de încredere și loial.

10% femei, 8% bărbați

INTP – ARHITECT

Nu îți place prea multă expresivitate. Cauți mereu emoții și confort. Ești foarte atent atunci când iei decizii, preferând să analizezi și să găsești legături între trecut, prezent și viitor.

Ești foarte sensibil la schimbări și nu te descurci cu ușurință cu ele. Încerci mereu să aduni toate faptele, gândurile și ideile, de aceea, ești foarte tensionat.

5% bărbați, 2% femei

INFJ – CONSILIER

Ești perfect în a simți oamenii și relațiile lor. Poți identifica ușor stările de spirit și talentele ascunse, de aceea, oamenii caută sfaturi de la tine.

Pe de altă parte, ești foarte vulnerabil și nu suporți agresiunea, respectiv lipsa de iubire. Te bazezi pe intuiție și nu te oprești niciodată din învățat.

2% femei, 1% bărbați

INTJ – ÎI MOTIVEZI PE CEILALȚI

Ai cea mai bogată lume interioară de unde îți vin ideile incredibile. Te străduiești să excelezi și să îmbunătățești totul și pe toată lumea.

Totuși, ai anumite dificultăți în relațiile cu oamenii, de cele mai multe ori te distanțezi intenționat pentru a-ți demonstra independența.

3% bărbați, 1% femei

ISFJ – PROTECTOR

Nu poți suporta falsitatea și nesinceritatea în relații. Pentru oamenii din interiorul cercului tău, faci orice și nu ceri niciodată nimic în schimb. Ții la distanță străinii.

Ești atent și îți alegi cu grijă cuvintele și faptele.

19% femei, 8% bărbați

ISTP – OMUL BUN LA TOATE

Ai o mentalitate tehnică și îți place să faci lucrurile de mână. Nu te grăbești să iei decizii și crezi că e bine să te gândești de 2 ori înainte de a greși.

Respecți termenele limită și ești foarte punctual. Ai o părere obiectivă despre lucrurile care se petrec în jur.

9% bărbați, 2% femei

ISTJ – INSPECTOR

Ești gânditor și responsabil. Ești de încredere, dar nu iei niciodată lucrurile așa cum sunt, analizezi întotdeauna informațiile primite.

Nu ești interesat de comunicarea pe termen lung și preferi comunicarea oficială numai în companie. Cauți întotdeauna rezultatul final.

Îți place strictețea și ordinea, i de cele mai multe ori ești pedant. Nu trăiești în visurile tale, ești doar aici și acum.

15% bărbați, 7% femei

Lasa si tu un comentariu!

Vrei ca articolul tau sa apara pe site? Contacteaza-ne!