Avengers: Infinity War – este lansat. Vezi ce personaje joaca!


Avengers: Infinity War

Avengers: Infinity War cred ca este cel mai asteptat film de anul acesta! Este un film american cu super-eroi, care se folosește de echipa de supereroi Marvel Comics, Răzbunătorii (Avengers), filmul fiind produs de Marvel Studios și distribuit de Walt Disney Studios Motion Pictures. Acesta intenționează să fie continuarea filmului lui Marvel, „The Avengers”, și a „Avengers” din 2015, „The Age of Ultron”, și filmul cu numarul 19 al Marvel Cinematic Universe.

În Avengers: Infinity War, Răzbunătorii își unesc forțele cu Gardienii Galaxiei, pentru a se confrunta cu Thanos, care încearcă să strângă Pietrele Infinitului.

Filmul a fost anunțat în octombrie 2014, sub forma „Avengers: Infinity War – Part 1” (Partea 1). Frații Russo – Anthony și Joe Russo – s-au pus pe treabă și în iulie 2016, Marvel a scurtat titlul filmului, rezumându-l la Avengers: Infinity War (Răzbunătorii: Războiul infinitului).

Răzbunătorii: Războiul infinitului (Avengers: Infinity War) este programat să fie lansat în Statele Unite, pe 27 aprilie 2018, în IMAX și 3D. Continuarea va fi lansată pe 3 mai 2019.

Official trailer:

Marvel Studios' Avengers: Infinity War Official Trailer

Personaje:

Thanos – Josh Brolin
Iron-Man/Tony Stark – Robert Downey Jr.
Bruce Banner / Hulk – Mark Ruffalo
Loki – Tom Hiddleston
Steve Rogers/Captain America – Chris Evans
Thor – Chris Hemsworth
Clint Barton / Hawkeye – Jeremy Renner
Peter Quill / Star-Lord – Chris Pratt
Wanda Maximoff / Scarlet Witch – Elizabeth Olsen
Bucky Barnes / Winter Soldier – Sebastian Stan
Doctor Strange / Stephen Strange – Benedict Cumberbatch
Vision – Paul Bettany
Wong – Benedict Wong
Pepper Potts – Gwyneth Paltrow
Gamora – Zoe Saldana
Nebula – Karen Gillan
Groot – Vin Diesel
Drax the Destroyer – Dave Bautista
Rocket – Bradley Cooper
Mantis – Pom Klementieff
Natasha Romanoff / Black Widow – Scarlett Johansson
Taneleer Tivan / The Collector – Benicio del Toro
Peter Parker / Spider-Man – Tom Holland
Sam Wilson / Falcon – Anthony Mackie
T’Challa / Black Panther – Chadwick Boseman
Okoye – Danai Gurira
Scott Lang / Ant-Man – Paul Rudd
James “Rhodey” Rhodes / War Machine – Don Cheadle
Shuri – Letitia Wright
M’Baku – Winston Duke
Ned – Jacob Batalon
Sally – Isabella Amara
Ayo – Florence Kasumba

Despre ce este vorba in film:

Thanos este în căutarea celor șase Pietre ale Infinitului, care să-i dea puterea supremă. După ce distruge planeta Xandar și ia Piatra Puterii, Thanos și minionii lui (Ebony Maw, Cull Obsidian, Proxima Midnight și Corvus Glaive) atacă nava care transportă supraviețuitorii distrugerii Asgardului. Thor, Loki și Hulk sunt neputincioși să-i oprească, Thanos omorand peste jumătate din Asgardieni. Înainte de a muri, Heimdall îl trimite pe Hulk spre Pămant. Thanos îl omoară pe Loki și ia Tesseractul de la el, care conține Piatra Spațiului. Apoi, folosește Piatra Puterii pentru a distruge întreaga navă.

Hulk ajunge pe Pămant și se prăbușește în Sanctum Sanctorumul din New York, unde se transformă la loc în Bruce Banner și îi avertizează pe Doctorul Strange și Wong de planul lui Thanos de a distruge jumătate din univers. Strange îl recrutează pe Tony Stark, dar Ebony Maw și Cull Obsidian apar să ia Piatra Timpului, aflată în posesia lui Strange. După o luptă în care eroii sunt ajutați și de Spider-Man, Maw reușește să-l captureze pe Strange, astfel că Iron-Man și Spider-Man se infiltrează la bordul navei lui, care decolează în spațiu. Între timp, Bruce îl sună pe Steve Rogers pentru ajutor.

În Scoția, Proxima și Corvus îi atacă pe Vision și Wanda Maximoff, pentru a lua Piatra Minții din capul lui Vision. Din fericire, sunt salvați de Căpitanul America, Black Widow și Falcon. Cu toții se întorc la Baza Răzbunătorilor, unde îl recrutează și pe James Rhodes. Vision hotărăște să se sacrifice, lăsand-o pe Wanda să-i distrugă Piatra pentru a-l opri pe Thanos s-o ia. Dar, cum acest lucru l-ar omorî pe Vison, Steve decide ca toți să meargă în Wakanda, unde ar putea să scoată Piatra fără să-l omoare.

Gardienii Galaxiei răspund apelului de urgență transmis de nava Asgardiană și îl salvează pe Thor. Acesta le spune de planul lui Thanos, precum și faptul că acesta se îndreaptă spre Knowhere (NiciUnde) pentru a lua Piatra Realității de la Colecționar. Thor pleacă, însoțit de Rocket și Groot, spre Nidavellir pentru a construi o armă capabilă să-l omoare pe Thanos. Cu ajutorul lui Etiri, ei reușesc să creeze Stormbreaker, un topor magic. Între timp, ceilalți Gardieni (Star-Lord, Gamora, Drax și Mantis) ajung în Knowhere, dar descoperă că Thanos a distrus întregul loc și a luat deja Piatra Realității. De asemenea, el o capturează pe Gamora, fiica lui adoptată. Thanos o convinge pe Gamora să-i arate locația Pietrei Sufletului, în schimbul surorii ei, Nebula, care era torturată. Thanos și Gamora ajung pe Vormir unde paznicul Pietrei, Red Skull, spune că pentru a obține Piatra trebuie să sacrifici ceea ce iubești. Cu inima grea, Thanos o aruncă pe Gamora de pe o stancă, omorand-o, și obține Piatra.

Nebula scapă și le spune Gardienilor rămași s-o întalnească pe Titan, planeta nativă a lui Thanos, acum în ruine. Tony Stark și Peter Parker îl omoară pe Maw, aruncandu-l în spațiu, și îl salvează pe Strange. Cei trei ajung pe Titan unde se întalnesc cu Gardienii. Strange se uită în viitor pentru a vedea toate finalurile posibile ale luptei, spunand că vor caștiga doar într-unul. Împreună, ei vin cu un plan să ia mănușa cu Pietrele de la Thanos. Acesta apare și își justifică planul ca singura soluție pentru a opri suprapopulare universului. Eroii reușesc să-l imobilizeze și aproape îi scot mănușa, dar Quill află de moartea Gamorei și începe să-l lovească pe Thanos. Astfel, ei pierd controlul și Thanos scapă, învingandu-i cu ușurință pe toți. Strange îi dă Piatra Timpului, în schimbul cruțării lui Stark, deja rănit. Thanos are astfel 5 Pietre și pornește spre Pămant, pentru a o lua pe ultima.

Ajunși în Wakanda, Răzbunătorii o însărcinează pe Shuri cu scoaterea Pietrei din Vision. Armata lui Thanos atacă, astfel că eroii încep o bătălie de apărare, cu ajutorul lui Black Panther, soldaților din Wakanda și a lui Bucky Barnes. Banner, neputand să se transforme în Hulk, luptă în armura Hulkbuster, contruită de Tony. Proxima, Cull și Corvus sunt omorați în luptă, iar Thor, Rocket și Groot apar și ei, ajutandu-i semnificativ de mult pe eroi să caștige. Totuși, la finalul luptei, apare Thanos care îi învinge cu ușurință pe toți. Wanda este nevoită să-l omoare pe Vision, dar Thanos folosește Piatra Timpului pentru a întoarce timpul și a lua Piatra din capul acestuia, omorandu-l din nou. Thor apare și îl înjughie pe Thanos cu securea. Dar, acesta supraviețuiește și, cum are toate cele 6 Pietre, doar pocnește din degete și activează puterea completă a mănușii. Thanos se teleportează iar planul lui funționează: peste jumătate din univers începe să se transforme în praf și moare, inclusiv Bucky, Falcon, Black Panther, Groot, Mantis, Drax, Star-Lord, Strange, Wanda și Spider-Man. Stark și Nebula răman șocați pe Titan, în timp ce Steve, Bruce, James, Rocket, Black Widow, Thor, Okoye și M’Baku raman în Wakanda. Între timp, Thanos se vindecă în liniște și pace pe altă planetă, bucurandu-se de apus.

Într-o scenă după generic, Nick Fury și Maria Hill sunt și ei transformați în praf, alături de mulți alții. Totuși, Nick a reușit să transmită un mesaj de ajutor către Căpitanul Marvel.

Lasa si tu un comentariu!

Vrei ca articolul tau sa apara pe site? Contacteaza-ne!