Becky G – Zooted [1 milion pe zi]


După ce a cucerit planeta, alături de Natti Natasha și ”Sin Pijama”, Becky G revine cu ceva nou. De data aceasta a colaborat cu French Montana și Farruko, iar melodia pe care au lansat-o se numește ”Zooted”.

Becky G a dat lovitura anul trecut, cu ”Mayores”. Videoclipul a depasit 1 miliard de vizualizari, iar piesa a cucerit topurile internaționale. Asa de bine va sta si ”Zooted” tinand cont ca a fost scoasa de nici 4 zile si are aproape 4 milioane de vizualizari, adica 1 milion de vizualizari pe zi!

”Zooted’ este filmat ca o petrecere salbatica unde casa este plina de standuri cu bere, ping pong cu bere, DJ si care aduce probleme cu politia. Spectacolul vocalist si dansurile au loc si pe de langa o masina pe alee, in timp ce French Montana toarna bauturi, iar Farruko isi loveste versurile in spaniola pe strada!

Piesa are un sound beton iar videoclipul te trimite cu gandul la petreceri ce tin pana la rasarit. “Zooted” este cel de-al doilea single al anului al lui Becky G,  dupa colaborarea cu Natti Natasha “Sin Pijama”, care a spart topul 10 in Billboard’s Hot Songs.  Becky G lucreaza in prezent la doua albume, unul in engleza si unul in limba spaniola!

Până atunci, dă un play și spune-ne cum ți se pare ”Zooted”!

Becky G – Zooted

Becky G – Zooted (Official Music Video) ft. French Montana, Farruko

Becky G, Natti Natasha – Sin Pijama

Becky G, Natti Natasha – Sin Pijama (Video Oficial)

Ti-a placut piesa ‘Zooted’? Arata-ne printr-o reactie!

Lasa si tu un comentariu!

Vrei ca articolul tau sa apara pe site? Contacteaza-ne!