Castiga bitcoins cu freebitco.in – incet si sigur


freebitco.in

Update: 

Daca dublati de 4/5 ori si observati ca numai aveti coins pentru alte dubluri ar fi bine sa renuntati! Scriptul e facut ca la anumite sume sa aiba mai multe pierderi odata!

—————-

O metoda simpla pentru castig garantat pe freebitco este  dublarea sumei dupa pierdere, exact ca la ruleta [cine cunoaste].

V-am creat un video, dar va explic si aici cum sta treaba!

Despre bitcoin nu stau sa va explic, altfel nu erati aici. Poate nu stiti de site-ul freebitco, dar e simplu: va ofera posibilitatea de a face bitcoins fara investitii.

Freebitco detine o ruleta de care puteti da o data la 1 ora, loterie, bet, etc! Eu vreau sa va arat cum puteti folosi betul si sa iesiti in castig. Singura problema fiind ca sumele vor fi mici dar in timp ve-ti avea o suma mai mare si ve-ti putea bet-ui cu sume mai mari.

Intrati pe site la Multiply BTC.

-Aici exista 2 butoane de bet -- High [mai mare de 5250] si Low [mai mic de 4750]

-Cand ve-ti paria nu schimbati butonul de bet, a-ti inceput cu HI, cu el ramaneti pana castigati!

--Payoutul este setat la 2. Daca aveti o suma mai mare de …150-200, puteti seta Payout la 3.

-Apasati butonul de bet dorit si daca e castig..e castig. DACA este pierzator , dublati suma 2x apoi apasati acelasi buton de bet. E pierzator din nou? Mai apasati inca o data dublarea sumei 2x si tot asa pana iesiti castigator. Suma castiga va fi profitabila. Dar dupa cum am zis, nu va fi o suma uriasa. Nu uita: dupa castig da suma de bet pe minim!

-Nu incercati sa mariti Payout la 4 sau peste ca ve-ti pierde instant deoarece rata de castig scade rau!

--RECOMAND! Lasati Payout la 2 si suma minima de bet pana ajungeti sa strangeti o suma mai maricica de btc. Dupa ce credeti ca a-ti strans destui de multi, cresteti doar Payout la 3, dar nu cresteti si suma de bet, lasati-o la minim.

 

Daca va placut acest post da-ti un share iar daca v-a placut video-ul puteti intra la acesta pe youtube si sa oferiti un like si poate un subscribe [ de ce nu? :)) ]

Lasa si tu un comentariu!

Vrei ca articolul tau sa apara pe site? Contacteaza-ne!