Castiga masina visurilor tale. Castigator garantat in fiecare saptamana!

Castiga masina visurilor tale. Castigator garantat in fiecare saptamana!

Cum sa castigi masina dorita? Foarte simplu! Acceseaza site-ul BOTB , selecteaza tichete cu masina dorita, joaca la “Ghiceste unde este mingea’ si gata! Daca ai ghicit unde este mingea ai castigat masina!

Stiu ca te gandesti ca site-ul este SCAM dar NU ESTE! In fiecare saptamana exista niste judecatori ce decid unde s-ar putea afla mingea si daca tu ai ales acelasi loc, esti fericitul castigator!

Castiga o masina + 10.000 lire cash

Despre ce este vorba mai explicit!

Trebuie sa cumperi niste tichete care apartin unor masini. Fiecare masina cu tichetul ei si preturile difera dupa cat de scumpa e masina!

Dupa ce cumperi cate tichete doresti trebuie sa joci un puzzle si anume sa ghicesti unde ar putea fi mingea in acel moment surprins in imagine! Ex imaginea de saptamana aceasta:

Apoi dai Checkout si gata. In fiecare duminica judecatorii analizeaza imaginea si decid unde ar putea fi mingea si marti se afiseaza castigatorul!

 

Puteti vedea pe canalul de youtube official al BOTB cum judecatorii analizeaza imaginea si ofera masina castigatorilor! – CLick aici

Nu stiu daca s-a terminat oferta, dar zilele trecute au oferit 5 lire/euro pentru prima inregistrare! Inregistreaza-te si tu!

 

Vezi toti castigatorii pe site-ul BOTB!

Lasa si tu un comentariu!