Cel mai bun video/audio editor gratuit online!


Mai jos vreau sa va prezint un site marfa, gratuit, care ofera mai multe aplicatii online!

Site-ul principal se numeste 123apps – Free Web Apps si contine mai multe editoare audio si video, plus inca 2 tools-uri!

Official website: https://123apps.com/

Fiecare editor detine site-ul lui propriu si asta e bine din punct de vedere a incarcarii programului online. Pentru a rula tools-urile trebuie sa aveti instalat si sa acceptati Adobe Flash Player! Recomand sa folositi browser-ul Chrome!

Editoare audio:

Audio Cutter: Cu acest tools puteti taia track-uri audio, puteti adauga Fade in si Fade out si puteti extrage audio din video. Acesta suporta peste 300 de formate si puteti salva in MP3, AMR, WAV, ACC si iPhone ringtone (m4r).

Audio Cutter PRO: Pe langa ce ofera Audio Cutter de mai sus, acesta PRO ofera posibilitatea de a mari valurile de sunet pentru a le taia mai precis si poti taia track-ul audio in multiple portiuni!

Audio Converter: Convertorul online nu necesita instalare, suporta peste 300 de formate diferite, permite extragerea audio din video. Acesta ofera mai multe posibilitati [formate] de salvarea a track-ului, selectarea calitatii, bitrate-ul, fade in, fade out si multe alte optiuni!

Audio Joiner: Acest tools gratuit iti ofera posibilitatea de a grupa mai multe piese audio intr-una singura – MIX! Nu are o limita anume de track-uri pe care le poti uni, suporta peste 300 de formate audio si le poti edita cum doresti (intervale, suprapunere etc)

Voice Recorder: Puteti inregistra vocea prin acest tools online si chiar puteti edita dupa terminare (puteti taia sectiunea care va trebuie).

Editoare video:

Video Converter: Editorul video este gratuit, iti permite sa schimbi formatului video-ului, rezolutia si marimea! Poti uploada pana la 2gb oricate fisiere doriti! Pentru mai multe detalii accesati website-ul si chiar puteti a testa un video!

Video Cutter: De asemenea si acest editor este gratuit! Cu acesta puteti edita orice video pana la 500MB, ii puteti taia lungimea, ii puteti taia din cadru si chiar roti!

Video Recorder: Acest tools marfa ofera posibilitatea inregistrari video si audio online, de asemenea puteti face si poze! Puteti inregistra oricat doriti deoarece nu are o lungime limita!

Alte tools-uri:

PDF Tools: Acest tools detine o gramada de chestii utile si nume [eng]: Split PDF, Copress PDF, PDF to Word si invers, PDF to Excel si inver, PDF to JPG si invers si multe altele! Pentru a le vedea accesati website-ul.

Arhive Extractor: Acesta este un mic si usor de folosit tool online, care poate extrage fisiere din peste 70 de tipuri de compresii.

 

Cam acestea au fost editoarele si tools-urile online, care parerea mea sunt destul de multe si folositoare. Am zis si la inceputul post-ului, dar ma repet si anume ca acestea sunt toate gratuite! 

EDIT:

Am testat putin Video Cutter-ul si merge ok si rapid!

Am creat un video cu motionden (nu dau link) si la varianta gratuita mi-a pus un watermark in dreapta. Am folosit Video Cutter-ul nu pentru lungime ci pentru micsorarea cadrului! Vezi mai jos ce a iesit:

Video original:

Video editat:

 


Pentru a folosii acest articol pe website-ul tau, nu uita sa adaugi la finalul acestuia link catre noi!

Lasa si tu un comentariu!

Vrei ca articolul tau sa apara pe site? Contacteaza-ne!