Cele mai violente video-uri de pe youtube! PUNE STOP

Stiu ca titlul suna si va duce cu gandul la mai multe tipuri de violenta. Totusi este vorba de mai multe video-uri cu un singur tip de violenta.

Tipul de violenta ce l-am intalnit pe youtube si nu-mi place deloc si sincer am raportat fiecare video peste care am dat, este: corida pe strazi!

Stiu la ce va intrebati acum! Corida este o lupta cu tauri, gen spectacol, jucata intre un taur si un matador! DA! Dar corida pe strada e mult mai mult de atat! Ei da drumul pe strada la un taur si acesta impunge fiecare om ce il intalneste, ii  alearga si ii calca in picioare!

Aceste ‘jocuri’ sau ‘manifestatii’, nici nu stiu cum sa le numesc sunt foarte violente, se lasa cu mortaciuni, cu gauri in corp, cu semne pe viata, cu tulburari psihice si dupa parerea mea ar trebui interzise!

Treaba e urmatoarea! Dupa cum zice in titlu, acestea sunt postate pe youtube! Eu nu inteleg cum unele au rezistat cu anii pe youtube si nu au fost sterse!

Politica youtube-ului include aceste reguli pe care nu le respecta:

  • ‘nu este permis să postezi conținut violent sau crud al cărui scop principal este să fie șocant’
  • ‘conținutul poate fi atât de violent sau șocant încât indiferent de context nu vom putea să-l menținem pe platformă’
  • ‘Conținutul violent care nu este acceptat include cauzarea de suferință animalelor sau vătămarea acestora, precum și încurajarea sau forțarea animalelor să se lupte între ele.’
  • ‘Unii utilizatori postează videoclipuri cu prezentări dramatizate ale unor acte de violență. La fel ca în cazul filmelor și al programelor TV, conținutul explicit sau deranjant care include violență, cruzime sau scene șocante nu este adecvat pentru minori și va fi restricționat în funcție de vârstă.’

De ce nu imi plac astfel de video-uri si de ce as dori sa nu existe pe youtube!?

Dupa cum am zis mai sus aceste ‘jocuri’ se lasa cu mortaciuni! In video-urile de pe youtube se vede clar cum oameni sunt impunsi de taur si calcati in picioare.  In video-urile urmatoare daca rezistati sa va uitati, o sa vedeti cum oameni fug de tauri, cum oameni sunt impunsi de taur, cum sunt calcati in picioare, cum le curge sange, cum nu se mai misca de jos dupa lovituri, cum o femeie e trasa de sfoara taurului dupa ce aceasta a fost lovita din plin si calcata in picioare si unde probabil sfoara e infasurata de gat, cum un barbat este lovit si aruncat intr-o chestie cu apa apoi taurul sa pus pe acesta si era cat pe ce sa moara inecat….etc etc

Aceste video-uri nu au loc pe youtube din cauza ca promoveaza violenta, violenta intre animale si oameni. Aceste video-uri nu sunt nici restrictionate cum spune regulile youtube si nici sterse dupa cum se observa!

Daca aveti sub 18 ani, nu recomand sa va uitati mai jos!

Cateva imagini extrase din video-uri:

Cateva din video-uri:

اقوى اصابات مطاردين الثيران

Mais Sorte Que Juízo - The Lucky Ones

Spanish bullfighter dies after being gored

Raportati video-urile sub orice forma de violenta doriti:

Lasa si tu un comentariu!