Cum arată fotografia făcută de un om care ar fi călătorit 6000 de ani în viitor!


Calator in timp

Un bărbat din SUA susţine că a călătorit în viitor a făcut o fotografie a unei metropole care va exista peste 6000 de ani.

Acesta s-a lăsat filmat explicând ce a văzut. Călătorul în timp a declarat că există tehnologie secretă, şi a mărturisit că a făcut parte dintr-un program de recrutare, care l-ar fi trimis în timp.

Acesta a declarat că în viitor va exista un altfel de guvern şi că, tehnologia din viitor, va face ca cea din prezent să pară primitivă. Pentru a-şi susţine mărturia, acesta a arătat o fotografie pe care a făcut-o cu 6000 de ani în viitor. În imagine se poate observa un oraş în ceaţă, pe care el pretinde că l-a vizitat de curând.

Acesta a declarat că în viitor, fotografiile tind să fie distorsionate, la fel ca multe altele. “În călătoriile în timp, fotografiile se distorsionează, asemenea multor alte lucruri. Ştiu că mulţi dintre voi veţi găsi greu de crezut povestea mea şi nu pot să vă judec, pentru că şi eu aş fi spus la fel. Nu este intenţia mea să schimb percepţia cuiva, vreau doar să transmit un mesaj despre viitorul umanităţii şi să explic spre ce se îndreaptă întreaga lume. Am văzut cum se schimbă lumea şi cum va ajunge tehnologia să fie peste 6000 de ani. În această călătore, am lăsat în urmă un prieten care nu se ma întoarce niciodată. Ştiu că e într-un loc bun. Vreau doar să-l mai văd măcar o dată”, a declarat acesta în filmare.

Time Traveler Took This Picture In The Year 6000

Lasa si tu un comentariu!

Vrei ca articolul tau sa apara pe site? Contacteaza-ne!