Cum instalam mai multe aplicatii deodata!? – Windows, Android…


Cum instalam mai multe programe/aplicatii deodata!??

Cand schimbam windows-ul sau ne cumparam un telefon nou parca ne este sila sa stam sa cautam fiecare program in parte, sa-l descarcam si sa-l instalam!

Windows

Pentru Windows avem un programel/site foarte misto si anume: NINITE!

Tot ce trebuie sa facem este sa intram pe site https://ninite.com/, sa selectam programele care ne trebuiesc, sa apasam butonul Get your Ninite si sa pornim programelul descarcat! Acesta va descarca automat programele alese de tine si le va instala!

MAC

Pentru Mac avem un site gen Ninite, doar ca se numeste Get Mac Apps si este la fel de simplu! Accesezi site-ul de pe Mac, selectezi aplicatiile dorite, apasati butonul Install These! Dupa apasarea butonului va genera o comanda pe care o copiati! Deschideti Terminalul [CMD+space > scrieti Terminal si apasati enter], adaugati codul si apasati Enter!

Android

Pentru Android nu exista posibilitatea de a instala noi aplicatii ci de a reinstala aplicatiile folosite anterior! Asta inseamna sa va conectati cu contul folosit pe telefonul  vechi!

La versiuni mai mici se poate face astfel: Deschideti Play Store, intrati in Meniu [cele 3 linii din stanga sus], apoi in My Apps, selectati All. Apasati si tineti pe o aplicatie apoi selectati restul aplicatiilor dorite. Dupa selectare apasati butonul Install de sus!

La versiuni noi se face astfel:  Deschideti Play Store, intrati in Meniu [cele 3 linii din stanga sus], apoi in My Apps & Games, mergeti la Library si acolo apasati Install pe aplicatiile dorite!

iOS

Apple-ul are o metoda asemanatoare Android. Deschideti App Store, apasati pe Updates, apoi Purchased! Aplicatiile ce au in dreptul lor butonul Open inseamna ca sunt instalate! Cele neinstalate au in dreptul lor o iconita cu un nor si o sageata in jos! Apasati pe iconitele aplciatiilor dorite pentru instalare!

Site-urile NINITE si Get Mac Apps folosesc ultimile versiuni ale programelor si sunt sigure de folosit!

Lasa si tu un comentariu!

Vrei ca articolul tau sa apara pe site? Contacteaza-ne!