Facebook a picat, probleme majore!


Facebook şi Instagram au picat. Milioane de utilizatori nu mai au acces la reţeaua de socializare

Utilizatorii Facebook nu mai pot accesa de ceva timp funcţii importante ale reţelei de socializare, cum ar fi publicarea de postări pe profilele personale, pagini şi chiar conversaţii pe Facebook Messenger.

 

Facebook a publicat un scurt mesaj în care precizează că sunt unele probleme, dar nu detaliază.

Facebook a picat, probleme majore

Facebook a picat în mai multe ţări, funcţionalitatea reţelei de socializară fiind minină, utilizatorii nu au acces la postarea pe profilele personale, pe pagini, in grupuri, la jocurile de pe Facebook sau la mesageria Facebook. De asemenea, funcţia de share este indisponibilă, fotografiile şi paginile nu se încarcă.

De asemenea, mulţi utilizatori raportează că nu se pot loga la Facebook.

“Platforma Facebook nu funcţionează din cauza unor operaţiuni de mentenanţă, dar ar trebui să puteţi reveni în câteva minute. Între timp, citiţi mai multe despre motivul pentru care vedeţi acest mesaj. Mulţumim pentru răbdare cât timp îmbunătăţim site-ul”, este mesajul care apare la logare.

Mii de sesizări au fost deja trimise către downdetector.com, aplicaţia de sesizare a problemelor la reţea.

 

Nu se cunoaşte deocamdată ce a cauzat pana de miercuri, însă un purtător de cuvânt al companiei a făcut primele declarații. „Suntem conştienţi că unele persoane se confruntă cu probleme în accesarea familiei de aplicaţii a Facebook”, a confirmat într-un comunicat un purtător de cuvânt al companiei. „Lucrăm pentru a rezolva această problemă cât de curând posibil”, a adăugat acesta.

Eroare la nivel mondial pentru utilizatorii Facebook. Mai mulți oameni s-au trezit, miercuri, după orele 18.00, că nu pot face distribuiri sau postări. „Facebook este oprit temporar pentru lucrări necesare de întreţinere, însă îl vei putea accesa din nou peste câteva minute. Între timp, citeşte mai multe despre motivul pentru care vezi acest mesaj. Îţi mulţumim pentru răbdarea ta, pe durata îmbunătăţirii site-ului nostru„, este mesajul transmis de Facebook, potrivit independent.co.uk.

Facebook a picat în mai multe ţări, funcţionalitatea reţelei de socializare fiind minină, utilizatorii nu au acces la postarea pe profilele personale, pe pagini, în grupuri, la jocurile de pe Facebook sau la mesageria Facebook. De asemenea, funcţia de share este indisponibilă.

Utilizatorii Facebook din Europa, dar și din alte regiuni ale lumii, reclamă faptul că nu pot posta sau nu pot răspunde mesajelor primite pe rețeaua de socializare. „Nu pot posta pe Facebook”, ”Nu pot să mă loghez pe Facebook” și ”Nu pot răspunde la nicio postare”, sunt câteva dintre miile de mesaje.

The Sun notează, miercuri, că sunt probleme și cu cele două aplicații ale Facebook, Instagram și Messenger. Potrivit sursei citate, legat de problemele cu care se confruntă Facebook, de mai bine de o oră, utilizatorii se plâng de un blocaj total (35%), că au probleme cu news-feed-ul (33%) sau că nu se pot loga (30%). Pe Instagram, utlizatorii raportează probleme legate de news feed (56%), de logare (28%), dar și alt gen de probleme (14%).

Potrivit unei hărți realizate în baza mesajelor furnizate de utilizatorii care reclamă probleme la funcționarea rețelei Facebook, Facebook a picat în țări din Europa, America de Nord și de Sud, dar și Asia. 

Lasa si tu un comentariu!

Vrei ca articolul tau sa apara pe site? Contacteaza-ne!