Fidget spinner ieftin sau scump? Super viteza!


Salut,

Din start vreau sa va spun ca nu pretul conteaza! Puteti gasi pe piata spinnere scumpe dar cu calitate joasa si invers, spinnere bune calitativ si care arata destul de ok la preturi ieftine!

Eu am facut proba cu 2 spinnere ieftine! Desi una a fost putin mai scumpa ca alta!

Mai intai de toate ce este un Fidget Spinner? Este o mica jucarioara sau un mic gadget anti-stres!

Defapt acest gadget, la inceput, era folosit  ca anti-stres, dar de cand a devenit foarte popular, acest gadget a prins sute de forme, culori si imbunatatiri care numai au rol de anti-stres!

 

Dupa cum vedeti in imaginile de mai sus, sunt niste jucarii foarte cool, care au acaparat mintile tutoror copiilor si nu numai.

Oricat de bine ar arata ele sau oricat de scumpe ar fi sunt facute pe aceasi baza: rulment!

Chiar daca un figdet spinner este mai scump ca altul nu neaparat acela se invarte mai mult si mai usor!  Scopul lui nefiind sa se invarta cat mai mult!

Totusi eu am testat 2 spinnere, nu unele care arata super ci unele normale: unul de plastic si unul de metal!

Facandu-le proba, am aflat ca viteza si durata de invartire e data de materialul din care este facut [si cat de tare il invartim noi]! Bineinteles, sunt avantajate si cele cu forme aerodinamice [sa zic asa].

Fidget spinner ieftin sau scump?

Acest post nu contine plasare de produse si nici nu va sustine in cumpararea unui figdet spinner scump. Unul ieftin face acelasi lucru ca unul scump!

l

 

 

 

 

Lasa si tu un comentariu!

Vrei ca articolul tau sa apara pe site? Contacteaza-ne!