15 forme de nori naturali – fara photoshop


Nori Spectaculosi

WIKI: ‘Un nor este o masă vizibilă de picături de lichid condensat (apă pe planeta Pamânt) sau de cristale de gheață sublimate care se găsește în atmosferă deasupra suprafeței Pământului sau deasupra unei alte planete ce posedă atmosferă. Există o ramură specială a meteorologiei care studiază norii, nefologia.

Pe planeta Pamânt, substanța care se condensează este apa, care formează picături foarte mici de apă sau de cristale de gheață (de obicei de 0,01 mm în diametru), care fiind înconjurate de un număr imens de alte picături asemănătoare, produc efectul vizibil de nori având culori variind de la albul pur (când proporția de cristale de gheață este mare) până la nuanțe foarte închise de gri (pentru norii ce conțin picături de apă în proporție majoritară). O altă cauză a culorii norilor variind între alb și negru, trecând prin nenumărate nuanțe intermediare de gri, este grosimea acestora, deoarece norii reflectă la fel toate lungimile de undă ale luminii solare albe. Totuși, cu cât norul este mai gros și mai dens, cu atât culoarea este mai închisă, din cauza absorbției luminii produsă în interiorul norului. ‘

Nori sunt si ei clasificati dupa mai multe criterii, pe care le puteti citi pe acest link,  dar noi am cautat pentru voi modele de nori sub forma natura, fara a se folosi photoshop.

Vedeti mai jos 15 modele funny de nori:

Norul Zambet
Barbat
Catel
Inger
Inima
Semnul intrebari
Leu
Pana
Rechin
Porc
Romania
urs
Nori Lenticulari
Nori ondulati
Nori san – nori mammatus

 

Lasa si tu un comentariu!

Vrei ca articolul tau sa apara pe site? Contacteaza-ne!