Prins in flagrant! Se chinuia sa intre intr-o casa! Totul a fost filmat!


Soarta unui hoț din Glasgow!

Se pare ca este un hot amator, dar pe o nota serioasa. Usile franceze sunt predispuse la astfel de atacuri. Desi nu putem face prea multe despre ei in aceasta tara, a idee buna este sa acoperim usile cu perdele si sa luam lucrurile scumpe de la vedere! 

Apeleaza numarul de urgenta 999 si politia apare imediat in astfel de cazuri!

Astfel de cazuri se intampla peste tot si in orice moment in lume! Dupa cum a scris in descriere cel care a urcat video-ul pe youtube, o idee buna este sa acoperim usile cu perdele, ceea ce normal asa se face. Acum nu stim daca casa celui din video avea sau nu perdele la geam.

Fiecare casa trebuie sa aiba perdele si draperii la geamurile si usile din spatele casei! Usile din spatele casei ar trebui sa fie de inalta calitate si contra atacurilor. La fel trebuiesc sa fie si geamurile de la parter.

Casele ce au si garaj ar trebui dotate si cu sisteme de alarma. Majoritatea oamenilor ce detin vile sau case in zone mai retrase, au chiar si camere video. Acestea sunt recomandate la orice casa!

Vedeti sub video cum sa va protejati casa la curte!

Pentru casele la curte:

● utilizati un sistem de supraveghere video exterior sau de protectie perimetrala pentru inregistrarea oricarei activitati desfasurata in curtea casei si care va avertizeaza asupra patrunderii persoanelor straine;

● montati un dispozitiv de iluminare cu senzori de miscare;

Pentru un plus de siguranta este important sa aveti in vedere urmatoarele masuri:

● apelati la serviciile de consultanta ale firmelor specializate pentru a alege solutia optima de protectie a locuintei dumneavoastra;

● imbinati mijloacele mecanice cu cele de electronice, pentru o mai buna protectie;

● achizitionati acele sisteme de inchidere/asigurare, de alarma si supraveghere video care corespund standardelor de securitate;

● alegeti incuietori prevazute cu chei ce nu pot fi multiplicate usor;

● contactati in vederea instalarii si monitorizarii unui sistem de securitate, precum si pentru interventia in caz de efractie.

Lasa si tu un comentariu!

Vrei ca articolul tau sa apara pe site? Contacteaza-ne!