Restaurant in care se mananca carne de om – Stiri false!


 Carne de om consumata in restaurante? LOL

S-a inaugurat primul restaurant din lume unde se consuma carne de om!

Acesta e titlul multor site-uri din Romania si din alte tari bineinteles, a unei mari STIRI FALSE! 😈

Se pune ca in Tokyo, Japonia s-a deschis un restaurant in care se consuma carne de om.  Restaurantul se numeste “The Resoto ototo no shoku ryohin”, care inseamna in romana “Frate Comestibil”. 😂

Ca sa nu stau sa explic despre ce e vorba in acea stire va copiez una de pe acest site [click daca va intereseaza]:

Deşi pare de groază, restaurantul se bucură de o mare clientele. Iar primul care i-a păşit pragul şi a comandat a fost un Argentinian. Conform Steemit, Restaurantul se numeşte “The Resoto ototo no shoku ryohin”, care înseamnă în română “Frate Comestibil”. Preţurile sunt foarte mari între 100, respective 1.200 de dolari. Primul client care a avut ocazia de a se înfrupta din preparatele umane, a fost un argentinian.  “Avea gust de carne de porc, în acest restaurant, ei gătesc carnea de om cu multe condimente, aşa că nu se simte un gust diferit”, a declarant argentinianul. În 2014, în Japonia, a fost semnată o lege prin care oamenii au dreptul să consume carne de om, dacă desigur respectă toate normele sanitare. Înainte de a deceda, persoanele semnează un contract prin care îşi vând corpurile restaurantului pentru o sumă de 35.000 de dolari, bani care vor ajunge la familiile acestora. Numai persoanele care mor tinere pot ajunge pe mesele restaurantului.

 

Stirea e putin modifica de la un site la altul dar contine aceleasi detalii fiind copiate si traduse din engleaza in romana!🙄

Despre ce este vorba de fapt!!?? 🤔 Exista un site spaniol care creaza articole satirice FALSE! Site-ul este acesta [click daca va intereseaza]. Acest site a publicat stirea de mai sus, iar multi care au primit stirea si nu au stiut ca site-ul este unul satiric👿  au luat totul in serios, astfel a ajuns ca stire falsa si pe site-urile din Romania!

 

Un site de stiri Verne din Mexic a luat legatura cu un reprezentant al Ambasadei Japoniei din Mexic care nu stia ca aceste informatii circula pe internet si il descriu ca fiind “complet absurd”. El a negat faptul ca legislatia japoneza permite canibalismul!

Nu exista nici un restaurant la marginea orajului Tokia care sa serveasca carne umana si nici nu exista legislatie in Japonia care sa permita practici canibale. Mai multe media au repordus aceste informatii false in editiile lor pe internet.

Informatia nu are o sursa sigura si este reprodusa din nou si din nou aproape textual. Singura sursa citata in majoritatea publicatiilor este ca un argentinial a mers la presupusul restaurant si a consumat carne umana si a preferat sa nu i se dezvaluie indentitatea sa.

Stirea nu e nici macar noua ci a fost publicata in Iulie 2016 pe site-ul La voz Popular [vezi primul link], care pretinde ca e “un ziar satiric”. 💩

carne de om

 

Lasa si tu un comentariu!

Vrei ca articolul tau sa apara pe site? Contacteaza-ne!