Roma asaltata de pasari. E periculos sa stai sub copaci!


Roma acoperita cu excremente!

Pe timpul iernii, Roma este unul dintre orasele europene cu cel mai bland climat. El nu atrage numai turisti ci si pasarile migratoare precum graurii.

In cea mai mare parte a zilei, grauri se hranesc cu masline din plantatiile din mediul rural de langa Roma. Dupa ce se hranesc bine incep sa isi faca prezenta in oras in mijlocul amiezii.

Este periculos sa stai sau sa mergi pe sub copaci. Copii alearga pentru a evita sa fie loviti cu excrementele pasarilor. Majoritatea oamenilor straverseaza Raul Tibru sub umbrele. Autovehiculele parcate de-a lungul strazilor, sub copaci sunt lovite cu excremente lipicioase care sunt greu de indepartat. Multe trotuare si strazi au devenit periculoase! Excrementele lor dauneaza cladirilor si monumentelor. De asemenea si turismul este afectat, deoarece bancile publice si verandele sunt acoperite cu excremente!

Oamenii isi fac griji si spun ca multe motociclete au alunecat din cauza excrementelor si muncitorii au raspandit nisip de gheata ca sa faca soseaua mai putin alunecoasa. Isi mai fac griji si din cauza timpului cald. Atat timp cat este cald, aceste pasari vor ramane.In ani trecuti, au folosit in oras difuzoare speciale sa emita sunete de pradatori sau strigate de primejdie sa faca pasarile sa plece din Roma.

Oamenii nu au ce sa mai faca si nici nu poate da vina pe nimeni. Este adevarat ca grauri sunt zgomotosi si miros urat si excrementele lor prezinta un pericol pentru trafic si pietoni. Dar ei sunt de asemenea niste cantareti fabulosi!

Ti-a placut articolul? Arata-ne printr-o reactie mai jos! 👍

 

Lasa si tu un comentariu!

Vrei ca articolul tau sa apara pe site? Contacteaza-ne!