The Witcher 3 – Descriere joc [Download 20 wallpapere]


⚔The Witcher 3⚔

The Witcher 3: Wild Hunt este un joc video high-fantasy și action role-playing, cu o acțiune ce are loc într-un mediu open-world, dezvoltat de CD Projekt RED.

—Download wallpapers [le vezi mai jos]: LINK

—Vezi canalul meu unde am jucat The Witcher 3

The Witcher 3 este un joc foarte funny si in acelasi timp si straniu! Contine o harta de 20 mai mare ca anteriorul joc [nu l-am jucat] si e plin de mistere! Hartile sunt pline cu oameni si monstri, case vechi, paduri, castele, rauri si mari, munti si pesteri si multe altele! Nu stiu care este nivelul maxim, dar in prezent [cand scriu asta] sunt la levelul 46.

Jocul este open world si il poti cutreiera in toate partile. Poti intra in toate casele, mai putin cele inchise cu cheia, poti colectiona tot felul de chesti incepand de la mancare si bautura la bijuterii, monezi, sabii, armuri etc etc.

In majoritatea satelor puteti gasi: baruri, armurieri, sabieri, alchemisti, florari, frizeri, vanzatori ambulanti. Mai puteti gasi de asemenea misiuni la care castigati bani sau experienta pentru a trece nivele!

Bineinteles fiind un joc in care vanezi monstri, exista si niste BOSSI care ii bati un pic mai greu dar cu sabiile, armurile si uleiurile necesare ii poti invinge cu usurinta!

  1. Armurile si sabiile au anumite puncte! Cu cat punctele sunt mai mari cu atat armurile te salveaza si sabiile mananca mai multa viata din dusman!
  2. Exista uleiuri pentru sabii pentru a omora dusmanii mai repede.
  3. Ai un cal care te urmeaza peste tot si oriunde esti daca il fluieri acesta apare! Roach
  4. Exista deasemenea si armura si bagaj pentru cal!
  5. Poti crea si cumpara potiuni pentru tine. Acestea au diverse functii.
  6. Ai sau poti creea diverse bombe!
  7. Ca arme asupra ta ai non-stop 2 sabii, un arc si bombe. Plus puterile tale!
  8. Poti oricand schimba armurile sau sabiile daca acestea sunt in Inventory si nu intr-un Quest!
  9. Poti medita de la 5 min la 12 ore pentru a-ti face viata FULL
  10. La nivelul 46 [la care sunt eu] ai si o casa a ta! Pe care o renovezi si pui chesti in ea: tablouri, standere pentru armuri…bla bla

Jocul incepe cautand o fata pe care o cunosti de cand era mica, CIRI. Faci tot posibilul si o cauti in lung si lat si pana la urma o gasesti. La anumite misiuni joci si in personalul ei!

Ai si o iubita! Din cate am vazut pe youtube ai cam de ales! Eu unul am ramas cu cea de la inceputul jocului [sunt mai fidel] si anume Yennefer! Exista pasaje in joc unde faci chiar si SEX. Si nu doar o data ci de mai multe ori! Poti de asemenea sa mergi la bordel si sa te rasfeti cu una din fetele de acolo [sex].

Sunt multe alte chesti de aflat si cunoscut dar trebuie sa jucati! Jocul merita toti banii. Eu l-am luat de pe Steam si nu regret! Este un joc care te tine in suspand si atunci cand il joci parca esti cuprins de lumea aia si de desparti de realitate si numai vezi nimic in jurul tau!

Pentru a vedea cum este jocul, intrati pe canalul meu de youtube facut special pentru Witcher 3 si vedeti cum este jocul!

20

Lasa si tu un comentariu!

Vrei ca articolul tau sa apara pe site? Contacteaza-ne!