Tv Online Pro – Magazin Play


Stiu ca am mai vorbit de aceasta aplicatie, dar mai vorbim inca o data deoarece o sustinem si acum este LIVE pe Google Play!

Povestea Tv Online Pro!

EDIT: Cum a aparut Tv Online Pro? Pai eu, Bybanu, am plecat in UK acum 2 ani si fratele meu mai mare tot se chinuia pe internet sa caute posturi tv, dar dadea de site-uri cu virusi, pline de reclame, aplicatii care nu merg etc. Eu fiind cu partea IT…mai mult legat de internet, am zis sa fac o aplicatie tv. Impreuna cu un prieten am tot cautat software de aplicatii, am incercat site-uri de aplicatii, etc. Am facut diverse aplicatii care nu erau ok…pana cand am facut una buna unde am adaugat niste banuti, pe hosturi, software etc…pana a iesit Tv Online Pro...;

In primul rand trebuie sa stiti ca aplicatia a mai fost pe Google Play si a avut un inceput promitator fiind chiar cu plata! Aceasta a fost respinsa din cauza logo-urilor canalelor, dar s-au facut update-uri si a fost acceptata. Apoi a fost respinsa iar si iar si s-a renuntat la adaugarea acesteia pe Google Play din cauza taxei la crearea unui cont nou si din frica de a fi respinsa din nou. De aceea s-a preferat distribuirea acesteia pe site-ul oficial TvOnlinePro.Ro.

EDIT: Dupa aceste respingeri de G.P. am ramas singur cu aplicatia, prietenul meu a renuntat, oricum eu platisem tot [hosting, domenii, software, G,.P.] si faceam mare parte a update-urilor. …;

Prima aplicatie creata a fost in 2016, dupa care a urmat adaugarea pe Google Play unde a primit mai  multe update-uri, apoi a fost respinsa total de Google Play; Aproape de jumatea lui 2017 a fost creat site-ul oficial unde s-a updatat aplicatia cu un nou design; La sfarsitul 2017 aplicatia a avut un update major fiind creata cu alt software decat cel initial iar distribuirea a continuat tot pe site-ul oficial; Iar acum pe 24 Martie 2018 s-a reincercat adaugarea acesteia pe Google Play unde initial a fost respinsa din cauza butonului de donatii, dar acesta a fost scos si aplicatia a fost acceptata cu SUCCES!

Din cauza ca aplicatia era intr-un fel respinsa din cauza politicii de plata, i s-a scos butonul de donatii si s-a readaugat alta aplicatie pe Google Play, cand au primit update-ul cei de la G.P. au acceptat ambele aplicatii, iar acum exista 2 aplicatii de Tv Online Pro.

Raspunsuri la intrebari utile!

-De ce aplicatia este cu plata? -- Aplicatia este cu plata deoarece se baga bani lunar in hosting si se lucreaza cu greu la aceasta, lasand deoparte taxa de inregistrare pe G.P. Stiu ca oameni vor sa nu existe probleme cu canalele, nu? De asta e nevoie de timp si munca sa existe update-uri mereu. Suma nu este mare, dar exista 2 taxe incluse in aceasta!

-Care aplicatie din cele 2 sa o instalez? -- Puteti instala oricare aplicatie din cele 2, deoarece sunt identice! Update-ul se va face live la ambele aplicatii odata! Fara update prin Google Play.

-Ce trebuie sa instalez odata cu  TVOPRO? -- Trebuie neaparat sa instalati aplicatiile Sopcast si VLC care sunt gratuite! Aplicatia se bazeaza pe surse sopcast, ceea ce inseamna ca fara sopcast aplicatia nu va functiona. Si recomandam VLC ca player video deoarece se incarca foarte rapid si exista pe aplicatie si surse VLC.

-Ce contine aplicatia? -- Acesta contine peste 130 canale Romanesti, peste 200 internationale si peste 30 radio-uri.

-Aplicatia contine reclame? -- Stiu ca reclamele sunt enervante, de aceea am ales sa nu folosim reclame in aplicatie. Reclame va avea Sopcast la inchiderea acesteia.

-Se misca aplicatia ok? -- DA! Aplicatia nu contine foarte multe imagini, doar cele despre surse. Aplicatia este una light & easy. Incarcarea sopcast nu tine de Tv Online Pro.

Link-uri utile!

Site-ul official: TvOnlinePro.Ro

Google Play app1: Tv Online Pro

Google Play app2: Tv Online Pro

Termeni si conditii -- Lb Romana

 

Pentru voi am facut primul vlog! :)) MOR!


Tv Online PRO

 -Peste 130 de canale romanesti
-Peste 200 de canale internationale
-Peste 30 Radio-uri online din Romania

Canale Romanesti: Generale, Sport, Filme, Muzica, Desene, Documentare, Stiri, Locale

Canale Internationale: sunt catalogate pe tari!

Radio Romanesti: Muzica Romaneasca/Stiri, Copii, Populara, Hip-Hop, Manele, Relaxare

ATENTIE!

Odata instalata aplicatia, trebuie sa instalati Sopcast, aplicatia bazandu-se 100% pe Sopcast.

Noi recomandam instalarea si a unui video player separat fata de cel al telefonului si anume VLC!

 

 

Lasa si tu un comentariu!

Vrei ca articolul tau sa apara pe site? Contacteaza-ne!