Un indian da unui sarpe sa bea apa

Înregistrarea video incredibilă care surprinde o Cobra în timp ce bea apă dintr-o sticlă oferită de un sătean indian a devenit virală pe internet.

În general, Cobra Regală evită întâlnirile cu oamenii, dar uneori disperarea împinge animalele să-şi ignore instinctele. Este şi cazul unui exemplar din această specie înfricoşătoare – aproape leşinat de sete, şarpele a intrat într-un sat, căutând apă. Imaginile surprind momentul incredibil în care un bărbat aduce o sticlă cu apă, o întinde cu calm spre capul şarpelui şi toarnă puţin câte puţin lichidul, în timp ce reptila întinde limba şi începe să bea.

Conştient că situaţia poate lua în orice moment o întorsătură urâtă, omul ţine la îndemână o furcă cu care să pareze un eventual atac al şarpelui, urmărit cu atenţie de prietenul său care ţine cobra de coadă, pentru a-l ţine sub control pe musafirul însetat, în caz că acesta îşi aduce aminte de instinctul său de ucigaş.

Şarpele lung de 3,6 metri a fost luat din satul situat în regiunea Kaiga de o organizaţie de protecţie a animalelor şi dus într-o rezervaţie.

Mai multe zone din sudul Indiei au fost cuprinse de un val puternic de caniculă, iar sursele de apă au secat, animalele sălbatice fiind foarte afectate, scrie cotidianul britanic Daily Mail.

https://www.youtube.com/watch?v=-n9tx4fXzRY
Lasa si tu un comentariu!